- تکنولوژی غلات
- انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،….
- تکنولوژی ذرت و فرآورده های آن
- آرد ذرت، فرآورده های حجیم شده و اسنکها، شربت ذرت، کنسرو، …
- تکنولوژی برنج و فرآورده های آن
- آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ….
- کنترل کیفیت غلات
- رعایت استانداردها در غلات
- ۱۷۰۲۵ –HACCP – ISO 22000 – GMP
- شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
- رئولوژی غلات
- رئولوژی فرآوردههای خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت
- ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده های آن
- غنی سازی و غنی کننده ها در غلات
- تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات
- راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
- غنی سازی انواع آرد غلات
- افزودنی ها و بهبود دهنده ها
- عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
- جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
- کاربرد صمغها و امولسی فایرها در صنعت غلات
- عوامل موثر در تعویق بیاتی
- پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
- فرآورده های اکسترود شده
- شیرین کننده های حاصل از نشاسته
- نشاسته و نشاسته های اصلاح شده
- غنی سازی نان های سنتی و صنعتی
- نقش خمیرمایه در تولید نان سالم
- کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیرترش لاکتیکی) درصنعت نان
- تاثیر بسته بندی بر افزایش عمر ماندگاری نان
- روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
- فرآیند مالتینگ و آبجو
- آنزیمها در صنعت غلات
- بیوتکنولوژی غلات
- غذا های فراسودمند
- انبارش و نگهداری غلات و فرآوردههای جنبی
- بخش ویژه: نقش گیاهان دارویی در ارتقاء سلامت و کیفیت نان و فرآوردههای آردی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.