بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲

سطح برگزاری: ملی و بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1401/08/22 ساعت: ۱۵:۱۱         بازدید از این همایش: 3,955 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲" در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت 1402 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در شهر تهران - سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: تهران -  سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 12 و 13 اردیبهشت 1402



مهلت ارسال مقاله به چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  25 اسفند 1401      14 فروردین 1402

اعلام نتایج داوری اصل مقالات:  20 فروردین 1402

اطلاعات تماس

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر مجید جوانمرد

تلفن تماس با دبيرخانه: 57416731-021

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: Ifstc2023[at]irost.ir

محورهای همایش

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
  • باقیمانده های سموم در غذا
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند و غنی­ سازی مواد غذایی
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع بسته ­بندی مواد غذایی
  • فناوری‌های نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی و …)
  • فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
  • رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و …

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  اردیبهشت 1402 ,همایش (کنفرانس) ملی و بین المللی ایران تهران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*