اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵
سطح برگزاری: ملی و بین المللی
منتشر شده در مورخ: 1395/01/24 ساعت: ۱۴:۳۹
بازدید از این همایش: 13,250 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵"
در تاریخ
27 الی 29 مهر 1395 توسط دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن علوم و صنایع غذائی ایران در شهر تهران برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن علوم و صنایع غذائی ایران
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: تهران
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 27 الی 29 مهر 1395
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 31 تیر 95 20 مرداد 95 15 شهریور 95
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمد علی سحری
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمدرضا کوشکی
تلفن تماس با دبيرخانه: 59-55-44293450-021
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: ifstacongress@gmail.com
تبلیغات
محورهای همایش
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنیسازی مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- صنایع فرآوردههای غلات
- صنایع بستهبندی مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- صنایع روغن
- سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
دانشگاه تربیت مدرس کنگره بین المللی کنگره ملی مهر 95 همایش بین المللی همایش ملی ۱۳۹۵-۰۱-۲۴