بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵

سطح برگزاری: ملی و بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1395/01/24 ساعت: ۱۴:۳۹         بازدید از این همایش: 13,231 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵، دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن علوم و صنایع غذائی ایران
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵" در تاریخ 27 الی 29 مهر 1395 توسط دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن علوم و صنایع غذائی ایران در شهر تهران برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن علوم و صنایع غذائی ایران


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: تهران 

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 27 الی 29 مهر 1395



مهلت ارسال مقاله به اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، مهر ۹۵ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  31 تیر 95      20 مرداد 95      15 شهریور 95

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمد علی سحری

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمدرضا کوشکی

تلفن تماس با دبيرخانه: 59-55-44293450-021

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: ifstacongress@gmail.com

محورهای همایش

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی‌سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده‌های گوشتی
  • صنایع فرآورده‌های غلات
  • صنایع بسته‌بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده‌های لبنی
  • صنایع روغن
  • سایر پژوهش‌های نوین در صنایع غذایی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  مهر 1395 ,همایش (کنفرانس) ملی و بین المللی ایران تهران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.