بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » اولین کنفرانس ملی غذای زنده، اردیبهشت ۹۷

اولین کنفرانس ملی غذای زنده، اردیبهشت ۹۷

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1396/12/9 ساعت: ۱۱:۲۶         بازدید از این همایش: 2,729 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله اولین کنفرانس ملی غذای زنده، اردیبهشت ۹۷، دانشگاه ارومیه
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "اولین کنفرانس ملی غذای زنده، اردیبهشت ۹۷" در تاریخ 22 الی 24 اردیبهشت 1397 توسط دانشگاه ارومیه در شهر ارومیه - دانشگاه ارومیه - پوهشکده آرتمیا و آبزی پروری برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه ارومیه


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: ارومیه -  دانشگاه ارومیه - پوهشکده آرتمیا و آبزی پروری

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی  •  کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 22 الی 24 اردیبهشت 1397



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به اولین کنفرانس ملی غذای زنده، اردیبهشت ۹۷ تمدید شد
  10 اردیبهشت 97      14 اردیبهشت 97

اعلام نتایج داوری چکیده مقالات:   8 الی 10 اردیبهشت 97      18 اردیبهشت 97

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر ناصر آق

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر بهروز آتشبار

تلفن تماس با دبيرخانه: 33440295-044

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: Livefood96@urmia.ac.ir

محورهای همایش

– اکولوژی و بیولوژی غذای زنده
– تکثیر و پرورش انواع غذای زنده
– کاربرد غذای زنده در آبزی پروری
– کاربرد صنعتی غذای زنده
– نقش غذای زنده در پیشگیری از بیماریهای آبزیان


پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی کشاورزی، محیط زیست  اردیبهشت 1397 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران ارومیه


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.