اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی ( با امتیاز بازآموزی )، شهریور ۹۷
سطح برگزاری: ملی
منتشر شده در مورخ: 1396/12/16 ساعت: ۲۰:۵۲
بازدید از این همایش: 5,931 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی ( با امتیاز بازآموزی )، شهریور ۹۷"
در تاریخ
14 و 15 شهریور 1397 توسط دانشگاه ارومیه در شهر ارومیه -
دانشگاه ارومیه برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه ارومیه
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: ارومیه -
دانشگاه ارومیه
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 14 و 15 شهریور 1397
آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 15 تیر 97 20 تیر 97
اعلام نتایج داوری چکیده مقالات: 1 مرداد 97
آخرین مهلت ثبت نام: 15 مرداد 97
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: پروفسور حسین تاجیک
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر مهران مرادی
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: ncfh@urmia.ac.ir
تبلیغات
محورهای همایش
- بهداشت و بازرسی گوشت
- بهداشت و صنایع شیر
- بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی
- اپیدمیولوژی بیماریهای منتقله از مواد غذایی
- روشهای مدرن شناسایی و آنالیز آلایندههای غذایی
- سیمای بسته بندی فعال و هوشمند در مواد غذایی
- غذا، تغذیه و سلامتی
- سیمای نانوفناوری و زیست فنآوری در ایمنی غذا
- استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی
- سم شناسی مواد غذایی
- کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزا در مواد غذایی
- روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
- سیستمهای مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- تقلبات در مواد غذایی
- استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
دانشگاه ارومیه شهریور 97 کنگره ملی همایش ملی ۱۳۹۶-۱۲-۱۶