امنیت تغذیه ای پایدار برای رویارویی با سوء تغذیه و بیماری های غیرواگیر
- تغذیه بالینی
- تغذیه در بخش های مراقبت های ویژه و سوء تغذیه بیمارستانی
- جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های غدد درون ریز
- جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های قلبی
- جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های گوارشی
- جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های کلیوی
- جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های سرطان
- اصول تغذیه ی روده ای و فراروده ای
- تداخلات غذا و دارو
- تغذیه در ناباروری
- روش های نوین درمان چاقی
2- تغذیه جامعه
- امنیت غذایی و سوء تغذیه
- نوتریژنومیک و نوتریژنتیک
- امنیت غذایی پایدار و بیماری ها
- چاقی و بیماری های مرتبط با آن
- نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن
- تغذیه و سلامت دهان و دندان در کودکان و بزرگسالان
- سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
- تغذیه در دوره های زندگی
- تغذیه در سفرهای زیارتی
3- تغذیه ورزشی
- تغذیه در ورزش های قدرتی، استقامتی، تیمی و آبی
- تغذیه در آسیب های ورزشی و بازتوانی
- مکملهای غذایی و رژیمی در طب ورزشی
- استفاده از مکمل های غذایی و دارویی در ورزشکاران و چالش ها و مشکلات آن
4- صنایع غذایی
- فرمولاسیون موادغذایی و کنترل بیماری های غیرواگیردار
- محصولات غذایی غنی شده و فراسودمند
- گیاهان دارویی و پلیمرهای طبیعی
- فناوری های نوین در حوزه تولید غذای سلامت محور
- بسته بندی های زیست تخریب پذیر، هوشمند و فعال در تولید غذای سالم
- سلامت، کیفیت و ایمنی غذا
- فرصت ها و چالش های موجود در صنعت غذا
- اسناد، قوانین و استانداردها در صنعت غذای سالم
- خدمات کترینگ در صنعت غذا
5- مکملهای دارویی و غذایی
- نوتراسیوتیک
- راهکارهای بهبود کیفیت مکملها
- روشهای جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکملها
- کاربرد مکملها در بیماریهای مزمن
- مکمل درمانی در بیماری های حاد و واگیردار
- استفاده از مکمل های دارویی و غذایی در گروه های ویژه
- نحوه پایش سلامت مکملها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف
6- رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی
- کیت های تشخیصی، بیوشیمیایی و بالینی کاربردی در تغذیه
- پوشش بیمه ای خدمات تغذیه ای
- کیت های آزمایشگاهی جدید جهت تشخیص بیماری های مرتبط با تغذیه
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.