بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » پزشکی و سلامت » نخستین کنگره تغذیه انجمن علمی تغذیه ایران (با امتیاز بازآموزی)، بهمن ۱۴۰۲

نخستین کنگره تغذیه انجمن علمی تغذیه ایران (با امتیاز بازآموزی)، بهمن ۱۴۰۲

منتشر شده در مورخ: 1402/09/16 ساعت: ۰۸:۰۲         بازدید از این همایش: 6,144 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله نخستین کنگره تغذیه انجمن علمی تغذیه ایران (با امتیاز بازآموزی)، بهمن ۱۴۰۲، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، انجمن علمی تغذیه ایران (اعتا)
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "نخستین کنگره تغذیه انجمن علمی تغذیه ایران (با امتیاز بازآموزی)، بهمن ۱۴۰۲" در تاریخ 25 الی 27 بهمن 1402 توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، انجمن علمی تغذیه ایران (اعتا) در شهر اصفهان - مرکز همایشهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، انجمن علمی تغذیه ایران (اعتا)


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: اصفهان -  مرکز همایشهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 25 الی 27 بهمن 1402



مهلت ارسال مقاله به نخستین کنگره تغذیه انجمن علمی تغذیه ایران (با امتیاز بازآموزی)، بهمن ۱۴۰۲ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  15 دی 1402      30 دی 1402

آخرین مهلت ثبت نام:  30 دی 1402      تمدید شد:   15 بهمن 1402

اطلاعات تماس

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد باقرنیا

تلفن تماس با دبيرخانه: 37923470-031

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: nut2024[at]mui.ac.ir

محورهای همایش

امنیت تغذیه ای پایدار برای رویارویی با سوء تغذیه و بیماری های غیرواگیر

  1. تغذیه بالینی
  • تغذیه در بخش های مراقبت های ویژه و سوء تغذیه بیمارستانی
  • جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های غدد درون ریز
  • جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های قلبی
  • جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های گوارشی
  • جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های کلیوی
  • جنبه های تغذیه ای مراقبت بیماری های سرطان
  • اصول تغذیه ی روده ای و فراروده ای
  • تداخلات غذا و دارو
  • تغذیه در ناباروری
  • روش های نوین درمان چاقی

2- تغذیه جامعه

  • امنیت غذایی و سوء تغذیه
  • نوتریژنومیک و نوتریژنتیک
  • امنیت غذایی پایدار و بیماری ها
  • چاقی و بیماری های مرتبط با آن
  • نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن
  • تغذیه و سلامت دهان و دندان در کودکان و بزرگسالان
  • سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
  • تغذیه در دوره های زندگی
  • تغذیه در سفرهای زیارتی

3- تغذیه ورزشی

  • تغذیه در ورزش های قدرتی، استقامتی، تیمی و آبی
  • تغذیه در آسیب های ورزشی و بازتوانی
  • مکمل‌‌های غذایی و رژیمی در طب ورزشی
  • استفاده از مکمل های غذایی و دارویی در ورزشکاران و چالش ها و مشکلات آن

4- صنایع غذایی

  • فرمولاسیون موادغذایی و کنترل بیماری های غیرواگیردار
  • محصولات غذایی غنی شده و فراسودمند
  • گیاهان دارویی و پلیمرهای طبیعی
  • فناوری های نوین در حوزه تولید غذای سلامت محور
  • بسته بندی های زیست تخریب پذیر، هوشمند و فعال در تولید غذای سالم
  • سلامت، کیفیت و ایمنی غذا
  • فرصت ها و چالش های موجود در صنعت غذا
  • اسناد، قوانین و استانداردها در صنعت غذای سالم
  • خدمات کترینگ در صنعت غذا

5- مکمل‌‌های دارویی و غذایی

  • نوتراسیوتیک
  • راهکارهای بهبود کیفیت مکمل‌ها
  • روش‌های جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکمل‌ها
  • کاربرد مکمل‌ها در بیماری‌های مزمن
  • مکمل درمانی در بیماری های حاد و واگیردار
  • استفاده از مکمل های دارویی و غذایی در گروه های ویژه
  • نحوه پایش سلامت مکمل‌ها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف

6- رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی

  • کیت های تشخیصی، بیوشیمیایی و بالینی کاربردی در تغذیه
  • پوشش بیمه ای خدمات تغذیه ای
  • کیت های آزمایشگاهی جدید جهت تشخیص بیماری های مرتبط با تغذیه

پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  بهمن 1402 ,کنگره  ایران اصفهان


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*