علوم کشاورزی و محیط زیست
- کشاورزی ارگانیک و پایدار
- روش های پایش ایمنی ، سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی
- کاربرد علوم نانو در کشاورزی
- محصولات تراریخته ، مزایا و چالش ها
- بیوتکنولوژی در علوم کشاورزی
- گیاه پزشکی و مدیریت آفات و بیماری ها در کشاورزی
- به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و باغی
- مدیریت پایدار منابع در زراعت و کشاورزی
- منابع طبیعی ، محیط زیست و آمایش سرزمین
- مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
- مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی
- ترویج و توسعه ی روستایی در بخش کشاورزی
علوم دامی و دامپزشکی
- تغذیه دام و طیور
- فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
- شیلات و آبزیان
- دامپزشکی ( میکروبیولوژی ، پاتولوژی ، ایمنی شناسی)
- مدیریت و پرورش ، بهداشت و ایمنی دام وطیور
- رویکردهایی نوین در علوم دام و دامپزشکی
- کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت دام و طیور
- نقش علوم دامی در توسعه پایدار
علوم صنایع غذایی
- تکنولوژی تولید و فرموله کردن محصولات غذایی
- روش های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- کنترل سلامت و کیفیت محصولات غذایی
- بسته بندی و حمل و نقل محصولات غذایی
- کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- تصفیه ی فاضلاب در صنعت غذا
- نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
- کاربرد مواد افزودنی طبیعی در صنعت غذا
- غذاهای فراسودمند
- محصولات غذایی سنتی و بومی
- کاهش یا حذف ترکیبات ضد تغذیه ایی و آلاینده ها در فراورده های غذایی
- کاهش و بازیافت محصولات ثانویه ی صنعت غذا
- محصولات غذایی مورد استفاده در جیره ها غذایی خاص
- اسناد ، قوانین و استانداردها در حوزه ی سلامت ، کیفیت و امنیت غذایی
- تاثیر تغییرات اقلیمی ، اپیدمی ها و حوادث طبیعی در سبد غذایی
- سوء تغذیه و گرسنگی پنهان
- نقش دولت ها در تامین امنیت غذایی
- اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی
- نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی
سایر محورهای مرتبط با سلامت ، کیفیت و امنیت غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.