الف ) تاثیر تغییر اقلیم:
- بر الگوی کشت و تولید و امنیت غذایی
- بر علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ( با تاکید بر استان البرز)
- بر بیماری های نوظهور و نوپدیدگیاهی و جانوری
- بر کوچ و مهاجرت کشاورزان
- بهره برداری از منابع ژنتیکی و دانش بومی در راستای سازگاری تغییر اقلیمی
- بر تنوع زیستی و انقراض گونه ها و منابع ژنتیکی گباهی و جانوری
- بر طغیان آفات و بیماری های گیاهی و ایجاد آفات و بیماری های نوظهور و خسارت علف های هرز
- بر تولیدات دامی
- بر تولیدات چوبی
- بر رشد اقتصادی بخش کشاورزی
- بر مدیریت منابع آب و خاک و کربن
- بر همکاری های منطقه ای و بین المللی
ب ) یافته های نوین و دانش بنیان:
- در علوم کشاورزی، دامی و طیور و آبزیان
- در صنایع غذایی، تبدیلی و دانش بسته بندی
- در صنایع چوبی و سلولزی
- در علوم باغبانی و فضای سبز
- در گیاهان دارویی
- آب و تکنولوژی آبیاری نوین
- سیستم های کشاورزی کنترل شده و گلخانه های هوشمند
- نقش هوش مصنوعی در پیشگیری و مقابله با اثرات تغییر اقلیم
ج ) امنیت غذایی:
- گذشته، حال و آینده تولیدات در علوم کشاورزی
- منابع طبیعی و محیط زیست
- نقش میکروارگانیسم ها، پروبیوتیک ها و مواد مغذی
- بهبود کیفیت محصولات کشاورزی و گرسنگی پنهان
- نقش پدافند غیرعامل در تامین امنیت غذایی
- روش های نوین تولید و نگهداری مواد غذایی ایمن و فراسودمند
- روش های نوین پایش و دیده بانی، ایمنی و امنیت غذایی (مرزبانی زیستی و بیوسنسورها)
- صنایع تبدیلی و امنیت غذایی
- نقش نهادهای کشاورزی، تولید بذر
- ارتقا فرهنگ عمومی، آموزش، مهارت افزایی، توسعه روستایی
- قوانین غذایی و فناوری های نوین (سایبری، هوش مصنوعی، هوشمند سازی و نانو)
- پسماندها، پساب ها، آلودگی آب و خاک( با تاکید بر استان البرز)
- نقش سازمان های بین المللی
- اشتغال پایدار، کارآفرینی و بهره وری
- مدیریت ریسک، تجارت و بازاریابی و زنجیره ارزش
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.