بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » کنگره نان سالم (از مزرعه تا سفره)، اسفند ۱۴۰۳

کنگره نان سالم (از مزرعه تا سفره)، اسفند ۱۴۰۳

منتشر شده در مورخ: 1403/06/21 ساعت: ۰۹:۰۶         بازدید از این همایش: 94 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله کنگره نان سالم (از مزرعه تا سفره)، اسفند ۱۴۰۳، دانشگاه اصفهان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "کنگره نان سالم (از مزرعه تا سفره)، اسفند ۱۴۰۳" در تاریخ 8 و 9 اسفند 1403 توسط دانشگاه اصفهان در شهر اصفهان - دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه اصفهان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: اصفهان -  دانشگاه اصفهان

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی  •  کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 8 و 9 اسفند 1403



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 11 دی 1403

آخرین مهلت ثبت نام: 20 بهمن 1403

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر حجت الله سعیدی ، دکتر محمد انصاری پور

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر سید رسول ذاکر

تلفن تماس با دبيرخانه: 37932397-031

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: Mbiology.products[at]gmail.com

محورهای همایش

۱-  نان در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن ملل
۱-۱) نان از منظر قرآن کریم و احادیث
۲-۱) نان در متون و آثار دانشمندان
۳-۱) نان در آثار ادبی و هنری
۴-۱) تحولات نان در بستر تاریخ

۲-  نان و فرآورده‌های مرتبط و بهره‌گیری از آن‌ها: دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
۱-۲) نان های سنتی
۲-۲) نان های صنعتی
۳-۲) نان های رژیمی
۲-۴) فرآورده های غلات
۲-۵) سایر موارد

۳- صنعت نان
۱-۳) ماشین آلات مرتبط با کاشت، داشت برداشت
۲-۳) ماشین آلات مرتبط با فرآوری نان
۳-۳) زنجیره حمل و نقل
۴-۳) انبارداری و سیلو
۵-۳) آموزش و ترویج تولید نان سالم

۴-  نان و صنایع غذایی
۱-۴) غنی سازی و افزودنی های نان
۲-۴) آرد و فرآورده های غذایی مرتبط
۳-۴) استانداردسازی نان
۴-۴) نگهداری و بهداشت نان

۵- نان و امنیت غذایی
۱-۵) ابعاد استراتژیک نان
۲-۵) ایمنی زیستی

۶-  نقش نان و فرآورده‌های غلات در سلامت
۱-۶) نقش نان کامل و نان سفید بر سلامتی
۲-۶) نان در دوران های مختلف زندگی
۳-۶) نقش نان سالم در پیشگیری و درمان بیماری‌ها
۴-۶) نان و بهداشت دهان و دندان

۷- اقتصاد و تجارت نان
۱-۷) اقتصاد و اشتغال‌زایی نان
۲-۷) اقتصاد مقاومتی
۳-۷) صادرات
۴-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۵-۷) مدیریت بازار
۶-۷) نان و اقتصاد سلامت
۷-۷) نان و یارانه

۸- زراعت غلات
۱-۸) تنوع زیستی و خفظ ذخایر ژنتیکی
۲-۸) دفع آفات
۳-۸) باقیمانده سموم در فرآورده های غلات

۹-  سایر محورهای مرتبط  


پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی کشاورزی، محیط زیست  اسفند 1403 ,همایش (کنفرانس)  ایران اصفهان


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: احسان خسروی فر

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*