۱- نان در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن ملل
۱-۱) نان از منظر قرآن کریم و احادیث
۲-۱) نان در متون و آثار دانشمندان
۳-۱) نان در آثار ادبی و هنری
۴-۱) تحولات نان در بستر تاریخ
۲- نان و فرآوردههای مرتبط و بهرهگیری از آنها: دیروز، امروز و چشمانداز آینده
۱-۲) نان های سنتی
۲-۲) نان های صنعتی
۳-۲) نان های رژیمی
۲-۴) فرآورده های غلات
۲-۵) سایر موارد
۳- صنعت نان
۱-۳) ماشین آلات مرتبط با کاشت، داشت برداشت
۲-۳) ماشین آلات مرتبط با فرآوری نان
۳-۳) زنجیره حمل و نقل
۴-۳) انبارداری و سیلو
۵-۳) آموزش و ترویج تولید نان سالم
۴- نان و صنایع غذایی
۱-۴) غنی سازی و افزودنی های نان
۲-۴) آرد و فرآورده های غذایی مرتبط
۳-۴) استانداردسازی نان
۴-۴) نگهداری و بهداشت نان
۵- نان و امنیت غذایی
۱-۵) ابعاد استراتژیک نان
۲-۵) ایمنی زیستی
۶- نقش نان و فرآوردههای غلات در سلامت
۱-۶) نقش نان کامل و نان سفید بر سلامتی
۲-۶) نان در دوران های مختلف زندگی
۳-۶) نقش نان سالم در پیشگیری و درمان بیماریها
۴-۶) نان و بهداشت دهان و دندان
۷- اقتصاد و تجارت نان
۱-۷) اقتصاد و اشتغالزایی نان
۲-۷) اقتصاد مقاومتی
۳-۷) صادرات
۴-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۵-۷) مدیریت بازار
۶-۷) نان و اقتصاد سلامت
۷-۷) نان و یارانه
۸- زراعت غلات
۱-۸) تنوع زیستی و خفظ ذخایر ژنتیکی
۲-۸) دفع آفات
۳-۸) باقیمانده سموم در فرآورده های غلات
۹- سایر محورهای مرتبط
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: احسان خسروی فر