- امنیت تغذیه ای
- رژیم غذایی سالم پایدار و تنوع زیستی
- سواد غذا و تغذیه
- راهنماهای غذایی
- تعذیه و توسعه
- غنی سازی غذا، مکمل یاری و ارزیابی خطر
- سیاست های غذا و تغذیه
- تغذیه در ارتباط با هدف های توسعه پایدار
- حمایت مالی همگانی برای بخش تغذیه
- نظام های ادغم یافته غذا و تغذیه
- ارزیابی امنیت تغذیه
- جداول ترکیبات عذایی
- گذار تغذیه ای
- غذاهای محلی و فرهنگی
- الگوها و کیفیت رژیم غذایی
- انتخاب های غذایی سالم
- توانمند سازی زنان برای دستیابی به امنیت غذا و تغذیه
- تغذیه سلولی و مولکولی در سلامت
- نوتریژنومیک
- اپی ژنتیک در چرخه زندگی و برنامه ریزی اولیه
- تغذیه و اپیدمیولوژی مولکولی
- رژیم غذایی فردی
- مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و کیفیت مواد مغذی
- ایمنی غذا
- آلودگی های غذا (زیستی، شیمیایی، رادیواکتیو) و ارزیابی خطر
- مشکلات بیماری های غذا زاد: نظام گزارش دهی
- مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و ایمنی غذا
- ایمنی غذا های ارگانیک
- ارزیابی های سریع غذا
- زیست-غنی سازی و ایمنی غذا
- ابمنی غذا، از مزرعه تا سفره در ایران
- تجزیه و تحلیل خطر برای حمایت برنامه های ایمنی غذاییِ شفاف
- تغذیه و بیماری ( واگیر و غیر واگیر)
- فربهی، دیابت و ناهنجاری های مرتبط
- بیماری های قلبی-عروقی
- سرطان
- تغذیه و بیماری های مزمن دیگر
- فقر تغذیه
- بیماری های گوارشی
- بیماری های آماسی و ایمنی
- کمبود ریز مغذی ها و بیماری های غیر واگیر
- چالش ها و فرصت هایی برای برنامه های بیماری های غیر واگیر در ایران
- تغذیه برای گروه ها و شرایط ویژه
- تغذیه در ۱۰۰۰ روز اول زندگی و پی آمدهای آن تا پایان زندگی
- تغذیه در سن باروری، بارداری و شیردهی
- تغذیه در کودکی و خردسالی
- تغذیه و نوجوانی
- تغذیه در یائسگی زنان و مردان
- تغذیه در سالمندی
- تغذیه در بحران و بلایا
- پناهندگان و افراد رانده شده از دیار
- تغذیه برای معلولین
- تغذیه ورزشکاران
- مداخلات و برنامه های تغذیه بر مبنای جامعه
- تغذیه و رسانه عمومی
- راهنماهای غذایی
- مدل های مداخلات تغذیه ای
- برنامه ریزی تغذیه ای
- نقش سازمان های غیرانتفاعی در برنامه ها و مداخلات تغذیه ای
- مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان
- نیاز برای رژیم شناسان رسمی
- سوبستراهای ویژه در مراقبت های ویژه
- مراقبت های ویژه: از پژوهش تا بستر
- مراقبت تغذیه ای برای بخش مراقبت های ویژه نوزادان
- غذاهای بیمارستانی
- خطاهای سوخت و ساز مادرزادی
- مشکلات اخلاقی و قانونی در مراقبت های تغذیه ای بیمارستان
- تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی
- تغییرات آب و هوایی: کشاورزی و منابع غذایی
- گرم شدن زمین، خشکسالی و سلامت تغذیه ای
- تغییرات آب و هوایی و ایمنی غذا
- راهکارهایی برای کاهش اثرات مضر تغییرات آب و هوایی
- نقش علوم غذایی و تکنولوژی در سلامت عمومی
- غذاهای فراسودمند
- تکنولوژی غنی سازی
- غذاهای جدید و اجزاء جدید
- بسته بندی غذا
- برچسب گذاری تغذیه: از قانون تا تقاضای همگانی
- بازاریابی غذاهای فراسودمند اجتماعی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.