بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، شهریور ۹۵

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، شهریور ۹۵

سطح برگزاری: بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1395/01/7 ساعت: ۰۱:۱۶         بازدید از این همایش: 7,158 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، شهریور ۹۵، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، انجمن تغذیه ایران
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، شهریور ۹۵" در تاریخ 14 الی 17 شهریور 1395 توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران ، انجمن تغذیه ایران در شهر تهران - پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، انجمن تغذیه ایران


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: تهران -  پژوهشگاه صنعت نفت

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 14 الی 17 شهریور 1395



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، شهریور ۹۵ تمدید شد
  31 اردیبهشت 95      31 خرداد  95

اعلام نتایج داوری چکیده مقالات:  31 تیر 95

آخرین مهلت ثبت نام: 31 خرداد 95 ( ثبت نام زودهنگام ) ، 31 مرداد 95 ( ثبت نام دیرهنگام )

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر ابوالقاسم جزایری

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر گیتی ستوده

تلفن تماس با دبيرخانه: 88249775-021

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: info@inc-ir2016.ir

محورهای همایش

  • امنیت تغذیه ای
    • رژیم غذایی سالم پایدار و تنوع زیستی
    • سواد غذا و تغذیه
    • راهنماهای غذایی
    • تعذیه و توسعه
    • غنی سازی غذا، مکمل یاری و ارزیابی خطر
    • سیاست های غذا و تغذیه
    • تغذیه در ارتباط با هدف های توسعه پایدار
    • حمایت مالی همگانی برای بخش تغذیه
    • نظام های ادغم یافته غذا و تغذیه
    • ارزیابی امنیت تغذیه
    • جداول ترکیبات عذایی
    • گذار تغذیه ای
    • غذاهای محلی و فرهنگی
    • الگوها و کیفیت رژیم غذایی
    • انتخاب های غذایی سالم
    • توانمند سازی زنان برای دستیابی به امنیت غذا و تغذیه
  • تغذیه سلولی و مولکولی در سلامت
    • نوتریژنومیک
    • اپی ژنتیک در چرخه زندگی و برنامه ریزی اولیه
    • تغذیه و اپیدمیولوژی مولکولی
    • رژیم غذایی فردی
    • مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و کیفیت مواد مغذی
  • ایمنی غذا
    • آلودگی های غذا (زیستی، شیمیایی، رادیواکتیو) و ارزیابی خطر
    • مشکلات بیماری های غذا زاد: نظام گزارش دهی
    • مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و ایمنی غذا
    • ایمنی غذا های ارگانیک
    • ارزیابی های سریع غذا
    • زیست-غنی سازی و ایمنی غذا
    • ابمنی غذا، از مزرعه تا سفره در ایران
    • تجزیه و تحلیل خطر برای حمایت برنامه های ایمنی غذاییِ شفاف
  • تغذیه و بیماری ( واگیر و غیر واگیر)
    • فربهی، دیابت و ناهنجاری های مرتبط
    • بیماری های قلبی-عروقی
    • سرطان
    • تغذیه و بیماری های مزمن دیگر
    • فقر تغذیه
    • بیماری های گوارشی
    • بیماری های آماسی و ایمنی
    • کمبود ریز مغذی ها و بیماری های غیر واگیر
    • چالش ها و فرصت هایی برای برنامه های بیماری های غیر واگیر در ایران
  • تغذیه برای گروه ها و شرایط ویژه
    • تغذیه در ۱۰۰۰ روز اول زندگی و پی آمدهای آن تا پایان زندگی
    • تغذیه در سن باروری، بارداری و شیردهی
    • تغذیه در کودکی و خردسالی
    • تغذیه و نوجوانی
    • تغذیه در یائسگی زنان و مردان
    • تغذیه در سالمندی
    • تغذیه در بحران و بلایا
    • پناهندگان و افراد رانده شده از دیار
    • تغذیه برای معلولین
    • تغذیه ورزشکاران
  • مداخلات و برنامه های تغذیه بر مبنای جامعه
    • تغذیه و رسانه عمومی
    • راهنماهای غذایی
    • مدل های مداخلات تغذیه ای
    • برنامه ریزی تغذیه ای
    • نقش سازمان های غیرانتفاعی در برنامه ها و مداخلات تغذیه ای
  • مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان
    • نیاز برای رژیم شناسان رسمی
    • سوبستراهای ویژه در مراقبت های ویژه
    • مراقبت های ویژه: از پژوهش تا بستر
    • مراقبت تغذیه ای برای بخش مراقبت های ویژه نوزادان
    • غذاهای بیمارستانی
    • خطاهای سوخت و ساز مادرزادی
    • مشکلات اخلاقی و قانونی در مراقبت های تغذیه ای بیمارستان
  • تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی
    • تغییرات آب و هوایی: کشاورزی و منابع غذایی
    • گرم شدن زمین، خشکسالی و سلامت تغذیه ای
    • تغییرات آب و هوایی و ایمنی غذا
    • راهکارهایی برای کاهش اثرات مضر تغییرات آب و هوایی
  • نقش علوم غذایی و تکنولوژی در سلامت عمومی
    • غذاهای فراسودمند
    • تکنولوژی غنی سازی
    • غذاهای جدید و اجزاء جدید
    • بسته بندی غذا
    • برچسب گذاری تغذیه: از قانون تا تقاضای همگانی
    • بازاریابی غذاهای فراسودمند اجتماعی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  شهریور 1395 ,همایش (کنفرانس) بین المللی ایران تهران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.