۱-معرفی گونه های گیاهی و آبزی امیدبخش و تجاری مناسب سامانه های شورورزی
۲- زنجیره تولید تا فرآوری و مصرف محصولات شورورزی (بذر، مکانیزاسیون، بازار مصرف و …)
۳- مدیریت به زراعی و زراعی سازی گیاهان شورزیست در جهت افزایش کمیت و کیفیت محصول
۴- معرفی فناوری های جدید و ایده های نو در استفاده از منابع آب و خاک بسیار شور
۵- الگوها و تجارب موفق شورورزی در ایران و جهان
۶- جنبه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی شورورزی
۷- الزامات قانونی و حمایت های حقوقی از سامانه های شورورزی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.