بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » علوم پایه » زیست شناسی » دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، مهر ۱۴۰۳

دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، مهر ۱۴۰۳

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1403/06/11 ساعت: ۱۳:۰۰         بازدید از این همایش: 121 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، مهر ۱۴۰۳، دانشگاه اصفهان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، مهر ۱۴۰۳" در تاریخ 24 تا 26 مهر 1403 توسط دانشگاه اصفهان در شهر اصفهان - دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه اصفهان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: اصفهان -  دانشگاه اصفهان

حوزه های تحت پوشش:   زیست شناسی  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 24 تا 26 مهر 1403



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، مهر ۱۴۰۳ تمدید شد
  25 مرداد 1403      15 شهریور 1403

آخرین مهلت ثبت نام: 20 مهر 1403

اطلاعات تماس

دبیر کنفرانس: دکتر محمد ربانی

دبیر علمی کنفرانس: دکتر علی باقری ، دکتر محمد مظاهری

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر شهرام دادگستر

تلفن تماس با دبيرخانه: 37932397-031

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: Mbiology.products[at]gmail.com

محورهای همایش

1- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست

1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
2-1) بوم‌شناسی زنبور عسل
3-1) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی

2-  زیست‌شناسی زنبور عسل
1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
3-  زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
1-3) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
2-3) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
3-3) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
4-3) آموزه‌های زندگی زنبور عسل
4-  فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره‌گیری از آن‌ها: دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
1-4) عسل
2-4) ژل رویال
3-4) زهر زنبور عسل
4-4) بره موم
5-4) موم
6-4) گرده گل
7-4) سایر موارد
5-  عسل و صنایع غذایی   
1-5) استانداردهای عسل طبیعی
2-5) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
3-5) کاربردهای عسل در صنایع
4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل
6-  فرآورده‌های زنبور عسل و سلامت
1-6) عسل در پیشگیری
2-6) عسل در درمان بیماری‌ها
3-6) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و درمان
4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور عسل
5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی
7-  اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل
1-7) ارزش اقتصادی و اشتغال‌زایی زنبورداری در ایران
2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری
3-7) اقتصاد مقاومتی
4-7) صادرات
5-7) نشان تجاری (برندسازی)
6-7) مدیریت بازار
8-  روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
1-8) روش های استخراج
2-8) روش های فرآوری
3-8) روش های بسته بندی و عرضه محصول
4-8) روش های ماندگاری
9-  تاثیر بیماری های زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآورده های زنبورعسل
10- سایر محورهای مرتبط  

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) زیست شناسی علوم و صنایع غذایی  مهر 1403 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران اصفهان


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*