بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴

دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1394/03/24 ساعت: ۱۱:۱۱         بازدید از این همایش: 3,436 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴، دانشگاه زابل
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴" در تاریخ 20 و 21 تیر 1394 توسط دانشگاه زابل بصورت الکترونیکی برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه زابل


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: بصورت الکترونیکی

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 20 و 21 تیر 1394



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴ تمدید شد
  1 تیر 94      19 تیر 94

آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  3 تیر 94      19 تیر 94

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمد علی نجفی

تلفن تماس با دبيرخانه: 31232046-054

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

محورهای همایش

  •  کاربرد بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •  فناوریهای نوین در صنایع غذایی (فرآیندهای غشایی، نانو تکنولوژی، فشاربالا و فراصوت، …….)
  •  روش های نگهداری موادغذایی
  •  تولید مواد غذایی فراسودمند و رژیمی
  •  کاربرد ضایعات مواد غذایی
  •  مهندسی فرآیند در صنایع غذایی
  •  افزایش بهره وری در صنایع غذایی
  •  بهینه سازی روشهای تولید مواد غذایی
  •  کنترل کیفیت در صنایع غذایی
  •  بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید، توزیع و مصرف
  •  سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
  •  تکنیک های نوین در خصوص تولید فرآورده های گوشتی (دام، طیور، آبزیان)
  •  دستاوردهای نوین در خصوص مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تولید مود غذایی
  •  نقش تغذیه در سلامت جامعه

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  تیر 1394 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.