دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴
سطح برگزاری: ملی
منتشر شده در مورخ: 1394/03/24 ساعت: ۱۱:۱۱
بازدید از این همایش: 3,583 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، تیر ۹۴"
در تاریخ
20 و 21 تیر 1394 توسط دانشگاه زابل
بصورت الکترونیکی برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه زابل
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری:
بصورت الکترونیکی
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 20 و 21 تیر 1394
آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 1 تیر 94 19 تیر 94
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 3 تیر 94 19 تیر 94
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمد علی نجفی
تلفن تماس با دبيرخانه: 31232046-054
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
تبلیغات
محورهای همایش
- کاربرد بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- فناوریهای نوین در صنایع غذایی (فرآیندهای غشایی، نانو تکنولوژی، فشاربالا و فراصوت، …….)
- روش های نگهداری موادغذایی
- تولید مواد غذایی فراسودمند و رژیمی
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
- مهندسی فرآیند در صنایع غذایی
- افزایش بهره وری در صنایع غذایی
- بهینه سازی روشهای تولید مواد غذایی
- کنترل کیفیت در صنایع غذایی
- بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید، توزیع و مصرف
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- تکنیک های نوین در خصوص تولید فرآورده های گوشتی (دام، طیور، آبزیان)
- دستاوردهای نوین در خصوص مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تولید مود غذایی
- نقش تغذیه در سلامت جامعه
پوستر کنفرانس

اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
تیر 94 دانشگاه زابل همایش ملی ۱۳۹۴-۰۳-۲۴