سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، شهریور ۹۴
منتشر شده در مورخ: 1394/01/28 ساعت: ۱۲:۱۶
بازدید از این همایش: 9,983 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، شهریور ۹۴"
در تاریخ
18 الی 20 شهریور 1394 توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در شهر اصفهان -
دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه صنعتی اصفهان
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: اصفهان -
دانشگاه صنعتی اصفهان
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 18 الی 20 شهریور 1394
آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 15 خرداد 94 15 تیر 94
اعلام نتایج داوری چکیده مقالات: 31 خرداد 94 20 تیر 94
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 15 مرداد 94
آخرین مهلت ثبت نام: 10 تیر 94 ( ثبت نام با تخفیف ) ، 15 مرداد 94 ( ثبت نام معمولی ) تمدید شد: 15 شهریور 94
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر صبیحه سلیمانیانزاد
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر علی نصیر پور
تلفن تماس با دبيرخانه: 33913321-031
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: info@foodcongress2015.iut.ac.ir
تبلیغات
محورهای همایش
- ارتقاء ایمنی غذا
- رونق صنعت غذا
- ارتقاء ایمنی غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلایندههای زیست محیطی غذا
- آلایندهها، باقیماندهها و موانع صادرات
- افزودنیهای مواد غذایی وروشهای کاهش آنها
- رونق صنعت غذا
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- صنایع فرآورده های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
دانشگاه صنعتی اصفهان شهریور 94 ۱۳۹۴-۰۱-۲۸