بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » کشاورزی، محیط زیست » اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم (با امتیاز بازآموزی)، مرداد ۹۴

اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم (با امتیاز بازآموزی)، مرداد ۹۴

سطح برگزاری: بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1394/02/6 ساعت: ۱۶:۲۴         بازدید از این همایش: 4,607 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم، مرداد ۹۴
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم (با امتیاز بازآموزی)، مرداد ۹۴" در تاریخ 1 و 2 مرداد 1394 توسط برگزار می گردد.
امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: تهران -  سازمان حفاظت محیط زیست

حوزه های تحت پوشش:   کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 1 و 2 مرداد 1394



مهلت ارسال مقاله به اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم (با امتیاز بازآموزی)، مرداد ۹۴ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  20 اردیبهشت 94      31 خرداد 94

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر عباسعلی مطلبی

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر ملیکا ناظمی

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل:  info@icanc.ir

محورهای همایش

  • کارگروه زراعت، اصلاح نباتات و به نژادی
    • افزایش کارایی مصرف نهاده های کشاورزی
    • کشاورزی ارگانیک
    • تکنولوژی و فناوری بذر سالم
    • گیاهان جدید و فراموش شده در جهت بهبود تغذیه سالم انسان و دام
    • کشاورزی بوم سازگار
    • اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی
    • کشاورزی دقیق
    • کشاورزی و انرژی
    • تاثیر تنش­های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
    • نقش اصلاح نباتات در میل به کشاورزی سالم
    • ژنتیک و تنوع زیستی
    • بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در کشاورزی سالم
    • بررسی اصول مکانیزاسیون در زراعت
  • کارگروه صنایع غذایی
    • غنی سازی مواد غذایی
    • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
    •  معرفی زنجیره ارزش صنایع غذایی
    • اثرات فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
    • غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
    •  روش های نگهداری مواد غذایی در سلامت آن ها
    • میکروبیولوژی مواد غذایی
    • بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    •  ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
    • فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
    • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
    • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
    • بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید ، توزیع و مصرف
    • ورود مواد آلاینده به مواد غذایی
    • حلیت و صنایع غذایی
  • کارگروه محیط زیست، منابع طبیعی و شیلات
    • بررسی اثر تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
    • کاربرد ضایعات محصولات کشاورزی
    • محیط زیست و و تولید سالم
    • استفاده بهینه از کود و سم و راههای کاهش باقیمانده این نهاده ها در عرصه کشاورزی
    • راه کارهای اجرایی کنترل زایدات فعالیت های شهری و صنعتی به عرصه کشاورزی(کمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و)
    • تنوع زیستی و امنیت غذایی
    • مبانی بهداشت و پرورش آبزیان
    • بررسی نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان
    • فراوری و تولید فرآورده های نوین شیلاتی
    • فرآورده های ارگانیک دریایی
  • کارگروه تروریسم غذایی
    • معرفی بیوتروریسم غذایی
    • مبانی و رویکردهای تروریسم غذایی
    • راهکارهای تشخیص و پیشگیری تروریسم غذایی
  • کارگروه باغبانی
    • بهینه سازی و مدیریت نهاده های تولید در محصولات سالم و ارگانیک باغی
    • نقش گیاهان زینتی در بالا بردن سلامت روان جامعه
    • فیزیولوژی، اصلاح و تولید سبزی و میوه
    • استفاده از  ژرم پلاسم ها و پایه های ژنتیکی بومی در اصلاح و تولید ارقام جدید
    • مدیریت و توسعه باغات و الگوهای کشت
    • بررسی اصول مکانیزاسیون در باغبانی
  • کارگروه علوم دامی و دامپزشکی
    • اصول مدیریت و پرورش دام و طیور سالم
    • صنایع کنسروسازی فرآورده های دامی
    • دستاوردهای نوین در مدیریت نگهداری و بسته بندی فرآورده های خام دامی
    • تغذیه سالم  نشخوارکنندگان و طیور
    • ژنتیک و اصلاح نژاد در راستای تولیدات سالم
    • تعیین سطوح بهینه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
    • مبانی کلینیکال پاتولوژی
    • بیماری های مشترک انسان و دام
    • بهداشت و بیماری های دام و طیور
  • کارگروه آب ، خاک،اقلیم
    • نقش آب های نامتعارف در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
    • خشکسالی و توسعه پایدار
    • تغییر اقلیم وکشاورزی
    • مدیریت اطلاعات خاک
    • گرمایش زمین و تغییر اقلیم
    • مدیریت منابع آب، چالشها و فرصتها
    • مدیریت الگوی کشت با تاکید بر استفاده بهینه از خاک
    • حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاهی در مناطق شور
    • برنامه ریزی آبیاری در اراضی شور
    • میکروارگانیسم های مفید خاکزی
    • مدیریت و تکنیکهای مهار بیابان زایی
  • کارگروه گیاهان دارویی
    • نقش گیاهان دارویی در استفاده کمتر از داروهای شیمیایی
    • جایگزینی و فرهنگ سازی گیاهان دارویی
    • گیاهان دارویی ، اکولوژی و اکوفیزیولوژی
    • گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی و صنعت
    • گیاهان دارویی و بهره برداری از منابع طبیعی
  • کارگروه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
    • اصول بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در تولیدات سالم
    • تاثیر گیاهان تراریخته بر محیط زیست و ارائه راهکارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
    • بیوتکنولوژی و پالایش زیستی
    • ایمنی زیستی و مخاطرات فناوری زیستی
  • کارگروه کشت و صنعت
    • ابعاد نظری و جایگاه کشت و صنعت‌ها در نظام‌های بهره‌برداری کشاورزی
    • قوانین و مقررات، و برنامه‌ها و سیاست‌های دولت‌ها و توسعه کشت و صنعت‌ها
    • جنبه های پایداری و زیست محیطی کشت و صنعت‌ها
    • ارزش افزوده وبهره وری در توسعه کشت و صنعت‌ها
  • کارگروه گیاه پزشکی
    • مدیریت تلفیقی آفات،بیماریهای گیاهی،علف های هرز و توسعه پایدار
    • اصول و مبانی دفع آفات و تولیدات سالم
    • معرفی و شناخت عوامل بیماریزای گیاهی
    • روش های نوین در کنترل و مدیریت علف های هرز در جهت استفاده کمتر از سموم
  • کارگروه اقتصاد کشاورزی
    • بررسی چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی
    • بررسی اصول بسته بندی در بازاریابی صنعتی
    • نقش مسائل اقتصادی بر سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
    • ایجاد بازارهای جدید، کارآفرینی و توسعه بازار
    • کاربرد انرژی های نوین در کشاورزی
    • کنترل مصرف انرژی
  • کارگروه رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم
    • نقش رسانه ها در سلامت جامعه
    • نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مورد تولید، عرضه و مصرف محصول سالم
    • گردشگری و تغذیه سالم
    • تاثیر فناوری های ارتباطی نوین بر سلامت جامعه
  • کار گروه روانشناسی و جامعه شناسی تغذیه
    • بررسی جامعه شناسی تغذیه ایران و جهان
    • واکنش های روانی به رژیم های مختلف تغذیه ای
    • غذا و سلامت جامعه
    • نقش تغذیه در سلامتی و رفتار جوانان
    • نقش تغذیه در سلامت جامعه
    • گردشگری و محیط زیست
    • سبک زندگی کشورها در مسائل تغذیه ای
  • کارگروه استانداردها و قوانین
    • مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
    • معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
    •  نقش استانداردهای زیست محیطی در تولید محصول سالم
    •  استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
  • کارگروه پزشکی و بهداشت تغذیه ای
    • مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
    • معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
    • نقش استانداردهای زیست محیطی در تولید محصول سالم
    • استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
    • نظام بیمه ای محصولات کشاورزی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) کشاورزی، محیط زیست  مرداد 1394 ,همایش (کنفرانس) بین المللی ایران تهران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.