- کارگروه زراعت، اصلاح نباتات و به نژادی
- افزایش کارایی مصرف نهاده های کشاورزی
- کشاورزی ارگانیک
- تکنولوژی و فناوری بذر سالم
- گیاهان جدید و فراموش شده در جهت بهبود تغذیه سالم انسان و دام
- کشاورزی بوم سازگار
- اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی
- کشاورزی دقیق
- کشاورزی و انرژی
- تاثیر تنشهای زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
- نقش اصلاح نباتات در میل به کشاورزی سالم
- ژنتیک و تنوع زیستی
- بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در کشاورزی سالم
- بررسی اصول مکانیزاسیون در زراعت
- کارگروه صنایع غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- معرفی زنجیره ارزش صنایع غذایی
- اثرات فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
- غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
- روش های نگهداری مواد غذایی در سلامت آن ها
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
- فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید ، توزیع و مصرف
- ورود مواد آلاینده به مواد غذایی
- حلیت و صنایع غذایی
- کارگروه محیط زیست، منابع طبیعی و شیلات
- بررسی اثر تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
- کاربرد ضایعات محصولات کشاورزی
- محیط زیست و و تولید سالم
- استفاده بهینه از کود و سم و راههای کاهش باقیمانده این نهاده ها در عرصه کشاورزی
- راه کارهای اجرایی کنترل زایدات فعالیت های شهری و صنعتی به عرصه کشاورزی(کمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و …)
- تنوع زیستی و امنیت غذایی
- مبانی بهداشت و پرورش آبزیان
- بررسی نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان
- فراوری و تولید فرآورده های نوین شیلاتی
- فرآورده های ارگانیک دریایی
- کارگروه تروریسم غذایی
- معرفی بیوتروریسم غذایی
- مبانی و رویکردهای تروریسم غذایی
- راهکارهای تشخیص و پیشگیری تروریسم غذایی
- کارگروه باغبانی
- بهینه سازی و مدیریت نهاده های تولید در محصولات سالم و ارگانیک باغی
- نقش گیاهان زینتی در بالا بردن سلامت روان جامعه
- فیزیولوژی، اصلاح و تولید سبزی و میوه
- استفاده از ژرم پلاسم ها و پایه های ژنتیکی بومی در اصلاح و تولید ارقام جدید
- مدیریت و توسعه باغات و الگوهای کشت
- بررسی اصول مکانیزاسیون در باغبانی
- کارگروه علوم دامی و دامپزشکی
- اصول مدیریت و پرورش دام و طیور سالم
- صنایع کنسروسازی فرآورده های دامی
- دستاوردهای نوین در مدیریت نگهداری و بسته بندی فرآورده های خام دامی
- تغذیه سالم نشخوارکنندگان و طیور
- ژنتیک و اصلاح نژاد در راستای تولیدات سالم
- تعیین سطوح بهینه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
- مبانی کلینیکال پاتولوژی
- بیماری های مشترک انسان و دام
- بهداشت و بیماری های دام و طیور
- کارگروه آب ، خاک،اقلیم
- نقش آب های نامتعارف در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
- خشکسالی و توسعه پایدار
- تغییر اقلیم وکشاورزی
- مدیریت اطلاعات خاک
- گرمایش زمین و تغییر اقلیم
- مدیریت منابع آب، چالشها و فرصتها
- مدیریت الگوی کشت با تاکید بر استفاده بهینه از خاک
- حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاهی در مناطق شور
- برنامه ریزی آبیاری در اراضی شور
- میکروارگانیسم های مفید خاکزی
- مدیریت و تکنیکهای مهار بیابان زایی
- کارگروه گیاهان دارویی
- نقش گیاهان دارویی در استفاده کمتر از داروهای شیمیایی
- جایگزینی و فرهنگ سازی گیاهان دارویی
- گیاهان دارویی ، اکولوژی و اکوفیزیولوژی
- گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی و صنعت
- گیاهان دارویی و بهره برداری از منابع طبیعی
- کارگروه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
- اصول بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در تولیدات سالم
- تاثیر گیاهان تراریخته بر محیط زیست و ارائه راهکارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
- بیوتکنولوژی و پالایش زیستی
- ایمنی زیستی و مخاطرات فناوری زیستی
- کارگروه کشت و صنعت
- ابعاد نظری و جایگاه کشت و صنعتها در نظامهای بهرهبرداری کشاورزی
- قوانین و مقررات، و برنامهها و سیاستهای دولتها و توسعه کشت و صنعتها
- جنبه های پایداری و زیست محیطی کشت و صنعتها
- ارزش افزوده وبهره وری در توسعه کشت و صنعتها
- کارگروه گیاه پزشکی
- مدیریت تلفیقی آفات،بیماریهای گیاهی،علف های هرز و توسعه پایدار
- اصول و مبانی دفع آفات و تولیدات سالم
- معرفی و شناخت عوامل بیماریزای گیاهی
- روش های نوین در کنترل و مدیریت علف های هرز در جهت استفاده کمتر از سموم
- کارگروه اقتصاد کشاورزی
- بررسی چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی
- بررسی اصول بسته بندی در بازاریابی صنعتی
- نقش مسائل اقتصادی بر سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
- ایجاد بازارهای جدید، کارآفرینی و توسعه بازار
- کاربرد انرژی های نوین در کشاورزی
- کنترل مصرف انرژی
- کارگروه رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم
- نقش رسانه ها در سلامت جامعه
- نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مورد تولید، عرضه و مصرف محصول سالم
- گردشگری و تغذیه سالم
- تاثیر فناوری های ارتباطی نوین بر سلامت جامعه
- کار گروه روانشناسی و جامعه شناسی تغذیه
- بررسی جامعه شناسی تغذیه ایران و جهان
- واکنش های روانی به رژیم های مختلف تغذیه ای
- غذا و سلامت جامعه
- نقش تغذیه در سلامتی و رفتار جوانان
- نقش تغذیه در سلامت جامعه
- گردشگری و محیط زیست
- سبک زندگی کشورها در مسائل تغذیه ای
- کارگروه استانداردها و قوانین
- مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
- معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
- نقش استانداردهای زیست محیطی در تولید محصول سالم
- استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
- کارگروه پزشکی و بهداشت تغذیه ای
- مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
- معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
- نقش استانداردهای زیست محیطی در تولید محصول سالم
- استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
- نظام بیمه ای محصولات کشاورزی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.