محورهای همایش در بخش صنایع غذایی
- غذاهای فرا سودمند
- استفاده از نگهدارنده های طبیعی
- بسته بندی های زیست تخریب پذیر
- استفاده از بیوسنسورها در صنایع غذایی
- بررسی آلاینده ها و سموم در صنایع غذایی
- رویکردهای نوین در تشخیص تقلبات مواد غذایی
- کاهش میزان فرآوری در تولید محصولات غذایی سالم
- استفاده از ضایعات مواد غذایی برای تولید ترکیبات زیست فعال
محورهای همایش در بخش شیلات و آبزی پروری
- معرفی محصولات جدید آبزی پروری
- مدیریت تغذیه و غذا در سلامت آبزیان
- تولید محصولات فراسودمند آبزی پروری
- نقش بسته بندی های نوین در سلامت محصولات آبزی پروری
- راهکارهای موثر در افزایش ماندگاری محصولات آبزی پروری
- کاربرد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در محصولات آبزی پروری
محورهای همایش در بخش زراعت
- فن آوری های نوین در تولید محصولات کشاورزی سالم
- نقش استفاده بهینه از کودها و سموم در سلامت محصولات کشاورزی
- نقش کشاورزی پایدار و ارگانیک در امنیت و سلامت محصولات غذایی
محورهای همایش در بخش خاک شناسی
- گیاه پالایی و نقش آن در سلامت خاک و محیط زیست
- پایش خاک به عنوان بستر تولیدات گیاهی سالم
- ریزگردها و پیامدهای آن در محیط زیست و تولید محصولات کشاورزی سالم
- تاثیر فناوری های نوین در کنترل و کاهش آلودگی های زیست محیطی خاک، آب و گیاه
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.