بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » علوم پایه » زیست شناسی » همایش ملی فراورده های زنبور عسل، اردیبهشت ۹۷

همایش ملی فراورده های زنبور عسل، اردیبهشت ۹۷

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1396/11/22 ساعت: ۱۳:۰۲         بازدید از این همایش: 2,303 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله همایش ملی فراورده های زنبور عسل، اردیبهشت ۹۷، دانشگاه اصفهان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "همایش ملی فراورده های زنبور عسل، اردیبهشت ۹۷" در تاریخ 5 اردیبهشت 1397 توسط دانشگاه اصفهان در شهر اصفهان - دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه اصفهان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: اصفهان -  دانشگاه اصفهان

حوزه های تحت پوشش:   زیست شناسی  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 5 اردیبهشت 1397



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به همایش ملی فراورده های زنبور عسل، اردیبهشت ۹۷ تمدید شد
  30 دی 96      30 بهمن 96

آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 10 اسفند 96

اعلام نتایج داوری اصل مقالات:  20 اسفند 96

آخرین مهلت ثبت نام: 25 اسفند 96 ( مهلت ثبت نام ) ، 25 فروردین 97 ( مهلت ثبت نام با تاخیر )

اطلاعات تماس

تلفن تماس با دبيرخانه: 37932397-031

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: mbiology.products@gmail.com

محورهای همایش

۱- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
۱-۱) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
۲-۱) بوم‌شناسی زنبور عسل
۳-۱) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
۴-۱) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
۲- زیست‌شناسی زنبور عسل
۱-۲) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
۲-۲) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
۳-۲) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
۳- زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
۱-۳) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
۲-۳) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
۳-۳) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
۴-۳) آموزه‌های زندگی زنبور عسل
۴- فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره‌گیری از آن‌ها:
دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
۱-۴) عسل
۲-۴) ژل رویال
۳-۴) زهر زنبور عسل
۴-۴) بره موم
۵-۴) موم
۶-۴) گرده گل
۷-۴) سایر موارد
۵- عسل و صنایع غذایی
۱-۵) استانداردهای عسل طبیعی
۲-۵) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
۳-۵) کاربردهای عسل در صنایع
۴-۵) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل
۶- فراورده‌های زنبور عسل و سلامت
۱-۶) عسل در پیشگیری
۲-۶) عسل در درمان بیماری‌ها
۳-۶) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و درمان
۴-۶) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور
عسل
۵-۶) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی
۷- اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل
۱-۷) ارزش اقتصادی و اشتغال‌زایی زنبورداری در ایران
۲-۷) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و
راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری
۳-۷) اقتصاد مقاومتی
۴-۷) صادرات
۵-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۶-۷) مدیریت بازار
۸- روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
۱-۸) روش های استخراج
۲-۸) روش های فرآوری
۳-۸) روش های بسته بندی و عرضه محصول
۴-۸) روش های ماندگاری
۹- پرورش و بیماری‌های زنبورعسل
۱-۹) وضعیت پرورش زنبورعسل در ایران،چالش ها،فرصت ها
و چشم‌انداز آینده آن
۲-۹) بیماری‌های زنبورعسل در ایران( ویروسی ، باکتریایی و انگلی)
۳-۹) عوارض اقتصادی و زیستی بیماری های زنبور عسل در ایران
۱۰- سایر محورهای مرتبط


پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) زیست شناسی علوم و صنایع غذایی  اردیبهشت 1397 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران اصفهان


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.