۱- غذای حلال
۱-۱- قرآن و غذای حلال
۱-۲- غذا از منظر سایر ادیان
۱-۳- ملاکها و توصیههای دینی در خصوص تغذیهی مطلوب
۱-۴- حیوانات حلال و حرام گوشت
۱-۵- مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم
۱-۶- رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب
۱-۷- غذای حلال و تکوین جنین (مراحل قبل از بارداری)
۱-۸- غذای حلال و مراحل رشد جنین (دوران بارداری)
۱-۹- مواد تشکیلدهنده غذای مطلوب
۱-۱۰- تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست
۱-۱۰-۱- رعایت حقوق حیوانات
۱-۱۰-۲- حفظ حیات وحش
۱-۱۰-۳- حفظ پوشش های گیاهی
۲- تغذیه و سلامت انسان
۲-۱- تغذیه و سلامت روح و روان
۲-۲- سن و تغذیه
۲-۳- آسیبشناسی وضعیت موجود تغذیه در ایران و جهان
۲-۴- اثر آلایندههای زیستی در تغذیه
۲-۵- غذاهای طبیعی و غذاهای مصنوعی
۲-۶- تغذیه و طب مکمل
۲-۷- ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری
۲-۸- غذا درمانی
۲-۹- غذاهای آماده (فَست فود)
۳- فقه تغذیه
۳-۱- فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث
۳-۲- آرای اندیشمندان اسلامی در عرصه فقه تغذیه
۳-۳- مطالعات بین رشته ای فقه تغذیه
۳-۴- فقه تغذیه از منظر ادیان
۳-۴- احکام مستحدثه فقهی در تغذیه
۴- غذا و سبک زندگی
۴-۱- سبک زندگی و رژیم غذایی
۴-۲- آداب تهیه غذا
۴-۳- آداب خوردن غذا
۴-۴- رعایت حقوق دیگران در خوردن غذا
۴-۵- افراط و تفریط در تغذیه
۴-۶- حقوق اجتماعی و تغذیه
۴-۷- تأثیر زمان و مکان در تغذیه
۵- امساک در غذا
۵-۱- انواع رژیمهای پرهیز غذایی
۵-۲- روزه و سلامت انسان
۵-۳- روزه در ادیان گوناگون
۶- صنایع غذایی
۶-۱- راهکارهای آمادهسازی، طبخ و نگهداری غذا
۶-۲- بررسی ذبح شرعی در دین مقدس اسلام و سایر ادیان
۶-۳- فن آوری های نوین تولید مواد غذایی
۶-۴- ارزیابی نقاط قوت و ضعف فن آوری های غذایی
۷- تجارت غذا
۷-۱- پیامدهای تقلب در تهیه مواد غذایی
۷-۲- تجارت غذای حلال
۸- غذا و اقتصاد مقاومتی
۸-۱- ابعاد وابستگی در حوزه مواد غذایی
۸-۲- نقش آموزه های قرآنی در استقلال غذایی
۸-۳- مصادیق موفق فعالیت های علمی در جهت کاهش وابستگی در عرصه غذایی
۹- سایر موارد مرتبط
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.