سومین کنگره ملی غذای حلال، آبان ۱۴۰۱
سطح برگزاری: ملی
منتشر شده در مورخ: 1401/04/18 ساعت: ۱۰:۴۲
بازدید از این همایش: 983 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "سومین کنگره ملی غذای حلال، آبان ۱۴۰۱"
در تاریخ
16 آبان 1401 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران در شهر تهران -
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: تهران -
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش:
30 مهر 1401 تغییر یافت: 16 آبان 1401
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 31 مرداد 1401 15 شهریور 1401 15 مهر 1401
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر حامد اهری
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد آراد زندیه
تلفن تماس با دبيرخانه: 44868444-021
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: HalalFood[at]Srbiau.ac.ir
تبلیغات
محورهای همایش
- آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآوردههای حلال
- افزودنیهای خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام
- تکنیک های تجزیه و تحلیل مواد غذایی حلال
- اهمیت کنترل مواد غذایی حلال
- مواد مصرفی تولید کنندگان غذای حلال
- مقررات و استاندارد های غذای حلال
- کنترل کیفیت مواد غذایی حلال
- علم و فناوری مواد غذایی حلال
- شناسایی و تجزیه غذای حلال
- حلال در محصولات بیولوژیک
- نحوه ی تولید مواد غذایی حلال
- غذای حلال و بیولوژیک
- ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
- اقتصاد فرآوردههای حلال
- حلال در صنعت شیلات
- ایمنی مواد غذایی حلال
پوستر کنفرانس

اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
آبان 1401 دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کنگره ملی همایش ملی ۱۴۰۱-۰۴-۱۸