بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴
منتشر شده در مورخ: 1394/02/6 ساعت: ۱۰:۴۵
بازدید از این همایش: 9,012 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴"
در تاریخ
20 و 21 آبان 1394 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر مشهد -
هتل بزرگ طرقبه برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: مشهد -
هتل بزرگ طرقبه
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش:
22 و 23 مهر 1394 تغییر یافت: 20 و 21 آبان 1394
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات: 31 مرداد 94 20 شهریور 94 20 مهر 94
اعلام نتایج داوری اصل مقالات: 20 شهریور 94
آخرین مهلت ثبت نام: 15 مهر 94 تمدید شد: 25 مهر 94
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمدرضا کوشکی
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر طباطبایی
تلفن تماس با دبيرخانه: 47011132-051
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: info@23ncfst.ir
تبلیغات
محورهای همایش
- روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی
- غذاهای عملگرا
- غنی سازی مواد غذایی
- جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی
- ریزپوشانی در صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین مواد خوراکی
- فرآوری پسماندهای صنایع غذایی
- سایر پژوهش ها در صنایع غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.
آبان 94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ۱۳۹۴-۰۲-۰۶