بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴

بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴

منتشر شده در مورخ: 1394/02/6 ساعت: ۱۰:۴۵         بازدید از این همایش: 8,974 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، مهر ۹۴، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴" در تاریخ 20 و 21 آبان 1394 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر مشهد - هتل بزرگ طرقبه برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: مشهد -  هتل بزرگ طرقبه

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش:

  22 و 23 مهر 1394      تغییر یافت:   

20 و 21 آبان 1394



مهلت ارسال مقاله به بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی، آبان ۹۴ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  31 مرداد 94      20 شهریور 94      20 مهر 94

اعلام نتایج داوری اصل مقالات:  20 شهریور 94

آخرین مهلت ثبت نام:  15 مهر 94      تمدید شد:   25 مهر 94

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمدرضا کوشکی

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر طباطبایی

تلفن تماس با دبيرخانه: 47011132-051

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: info@23ncfst.ir

محورهای همایش

  • روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
  • نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی
  • غذاهای عملگرا
  • غنی سازی مواد غذایی
  • جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی
  • ریزپوشانی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین مواد خوراکی
  • فرآوری پسماندهای صنایع غذایی
  • سایر پژوهش ها در صنایع غذایی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  مهر 1394 ,همایش (کنفرانس)  ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.