دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲
سطح برگزاری: بین المللی
منتشر شده در مورخ: 1402/10/5 ساعت: ۰۸:۵۸
بازدید از این همایش: 2,906 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲"
در تاریخ
3 الی 5 اسفند 1402 توسط دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز ، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران- شعبه خوزستان در شهر اهواز -
شهرک نفت - تالار همایش های امام رضا (ع) برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز ، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران- شعبه خوزستان
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: اهواز -
شهرک نفت - تالار همایش های امام رضا (ع)
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 3 الی 5 اسفند 1402
آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 15 بهمن 1402 25 بهمن 1402
اعلام نتایج داوری چکیده مقالات: 25 بهمن 1402 30 بهمن 1402
آخرین مهلت ثبت نام: 3 اسفند 1402
اطلاعات تماس
رئیس کنفرانس: دکتر محمد آل بویه
دبیر علمی کنفرانس: دکتر سید محمد علی نوری
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد هاشمی
تلفن تماس با دبيرخانه: 33738318-061
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: 2ICFTH[at]ajums.ac.ir و 2ICFTH[at]gmail.com
تبلیغات
محورهای همایش
- فرصتهای صادرات و سرمایهگذاری در صنایع غذایی ایران
- بازاریابی در صنایع غذایی
- networking در صنایع غذایی
- تکنولوژیهای نوین در تولید، فرآوری و بستهبندی محصولات غذایی
- اهمیت ارتقا کیفیت و کمیت تولید غذا در دستیابی به امنیت غذایی پایدار
- محصولات خلاقانه و نوآورانه در صنعت غذا
- بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- چالشهای زنجیره تولید، نگهداری، توزیع و ماندگاری محصولات غذایی
- چالشهای زمان ماندگاری محصولات غذایی
- محصولات غذایی فراسودمند و غنیسازی شده
- برچسبگذاری و جدول حقایق تغذیهای در محصولات غذایی
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
احسان خسروی فر
اسفند 1402 دارای امتیاز بازآموزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کنگره بین المللی همایش بین المللی ۱۴۰۲-۱۰-۰۵