بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » پزشکی و سلامت » دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲

دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲

سطح برگزاری: بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1402/10/5 ساعت: ۰۸:۵۸         بازدید از این همایش: 2,347 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران- شعبه خوزستان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲" در تاریخ 3 الی 5 اسفند 1402 توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران- شعبه خوزستان در شهر اهواز - شهرک نفت - تالار همایش های امام رضا (ع) برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران- شعبه خوزستان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: اهواز -  شهرک نفت - تالار همایش های امام رضا (ع)

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 3 الی 5 اسفند 1402



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی (با امتیاز بازآموزی)، اسفند ۱۴۰۲ تمدید شد
  15 بهمن 1402      25 بهمن 1402

اعلام نتایج داوری چکیده مقالات:   25 بهمن 1402      30 بهمن 1402

آخرین مهلت ثبت نام: 3 اسفند 1402

اطلاعات تماس

رئیس کنفرانس: دکتر محمد آل بویه

دبیر علمی کنفرانس: دکتر سید محمد علی نوری

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد هاشمی

تلفن تماس با دبيرخانه: 33738318-061

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: 2ICFTH[at]ajums.ac.ir و 2ICFTH[at]gmail.com

محورهای همایش

  • فرصت‌های صادرات و سرمایه‌گذاری در صنایع غذایی ایران
  • بازاریابی در صنایع غذایی
  • networking در صنایع غذایی
  • تکنولوژی‌های نوین در تولید، فرآوری و بسته‌بندی محصولات غذایی
  • اهمیت ارتقا کیفیت و کمیت تولید غذا در دستیابی به امنیت غذایی پایدار
  • محصولات خلاقانه و نوآورانه در صنعت غذا
  • بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • چالش‌های زنجیره تولید، نگهداری، توزیع و ماندگاری محصولات غذایی
  • چالش‌های زمان ماندگاری محصولات غذایی
  • محصولات غذایی فراسودمند و غنی‌سازی شده
  • برچسب‌گذاری و جدول حقایق تغذیه‌ای در محصولات غذایی

پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  اسفند 1402 ,کنگره بین المللی ایران اهواز


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: احسان خسروی فر

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*