شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال
…
پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول
…
اقتصاد فرآورده های حلال
– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
– اقتصاد مقاومتی
…
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.