سطح برگزاری: بین المللی
منتشر شده در مورخ: 1396/04/25 ساعت: ۱۲:۴۷
بازدید از این همایش: 3,161 بازدید
اطلاعات برگزاری همایش
به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از
سایت رسمی کنفرانس، "اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ۹۶"
در تاریخ
22 الی 24 آذر 1396 توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، استانداری خراسان رضوی در شهر مشهد -
دانشگاه علوم پزشکی مشهد - سالن همایش های بین المللی برگزار می گردد.
برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، استانداری خراسان رضوی
امکان ارسال مقاله: بله
مکان برگزاری: مشهد -
دانشگاه علوم پزشکی مشهد - سالن همایش های بین المللی
تاریخ های مهم
تاريخ برگزاری همایش: 22 الی 24 آذر 1396
آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 31 شهریور 96 30 مهر 96
آخرین مهلت ثبت نام: 30 آبان 96 تمدید شد: 10 آذر 96
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود طباطبائی
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد رضا صابری
تلفن تماس با دبيرخانه: 38049487-051
وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس
ایمیل: halaliran@mums.ac.ir
شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال
…
پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول
…
اقتصاد فرآورده های حلال
– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
– اقتصاد مقاومتی
…
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از
وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده:
ص. م.