محورهای اصلی کنفرانس :
- روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- روش های نوین پایش کیفیت
- آموزش، رسانه و سلامت غذا
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- ایمنی مواد غذایی
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مواد نگهدارنده طبیعی
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- روشهای کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
- طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
- بسته بندی در صنایع غذایی
- بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
- سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
- فرآوری پسماندهای کشاورزی
- روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
- روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
- مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
- روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
- بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
- پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
- تغذیه در بارداری
- روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
- طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
- نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
- چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
محورهای فرعی کنفرانس :
- زراعت و اصلاح نباتات
- باغبانی
- گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
- شیلات و منابع طبیعی
- علوم دامی
- سایر محورهای مرتبط
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.