۱- ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی
۱-۱-تاریخچه در ایران و جهان
۲-۱- مصرف شکلات، قهوه و جایگاه آنها در سبک زندگی
۲- ارزش غذایی و جایگاه آنها در سبد غذایی مردم
۳- ابعاد بهداشتی و درمانی
۱-۳- اثرات مفید برای سلامتی
۲-۳-عوارض مصرف و بیماریهای ناشی از آنها
۴- صنایع غذایی مرتبط
۱-۴- استحصال و فرآوری محصول
۲-۴- ترکیبها و فرآوردهها
۳-۴- صنایع مرتبط در ایران و جهان
۴-۴- کنترل کیفی و استانداردسازی
۵- ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات، قهوه و شیرینکننده های طبیعی
۱-۵-فرآوردههای پریبیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک
۲-۵-جایگزینهای طبیعی مواد قندی معمول: خرما، عسل، شیرهی انگور، شهد توت و …
۶- اقتصاد و تجارت
۱-۶-کارآفرینی و اشتغالزایی
۲-۶- خودکفایی و وابستگی
۳-۶- واردات و صادرات
۴-۶-گردش مالی
۷-زیست شناسی
۱-۷- گیاهشناسی
۲-۷- ابعاد سلولی و مولکولی
۳-۷- جنبههای بیوشیمی، فیزیولوژی و سمشناسی
۸- کشاورزی و تولید محصولات مرتبط
۱-۸- کشت و زراعت در جهان
۲-۸- امکان سنجی کشت گیاهان مرتبط در ایران
۹- سایر موارد مرتبط
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.