صنایع غذایی
-
روشهای نوین در فراوری و نگهداری مواد غذایی
-
تولید فراورده های غذایی فراسودمند ارگانیک
-
استفاده از نگهدارنده های طبیعی در تولید محصولات سالم و پایدار
-
بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در امنیت غذایی
-
بکارگیری روش ها و ترکیبات نوین در بسته بندی مواد غذایی
-
تأثیر ویژگی های مواد اولیه و شرایط فراوری و انبارداری در امنیت غذایی
دامپروری
-
مدیریت و پرورش ، بهداشت و ایمنی و بیماری های دام و طیور
-
فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
-
تغذیه و تهدیدات زیستی دام و طیور
زراعت و گیاه پزشکی
-
کاربرد فناوری نانو و فراورده های حاصل از آن در کشاورزی پایدار
-
مدیریت منابع آب ، پسماند و بازیافت آب و فاضلاب
-
کاربرد باغبانی در کشاورزی پایدار
-
گیاه پزشکی و مدیریت آفات ، بیماری گیاهی و علف هرز
-
اصلاح نباتات ، بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در کشاورزی پایدار
-
تولید محصولات زراعی ، باغی و دارویی ارگانیک
مدیریت منابع انسانی و انرژی
-
کاربرد انرژی های تجدید پذیر در کشاورزی پایدار
-
مدیریت منابع انسانی ، توسعه روش ها ، ترویج و آموزش کشاورزی پایدار
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.