بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات (با امتیاز بازآموزی)، آبان ۱۴۰۳

کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات (با امتیاز بازآموزی)، آبان ۱۴۰۳

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1403/04/4 ساعت: ۱۰:۴۶         بازدید از این همایش: 114 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات (با امتیاز بازآموزی)، آبان ۱۴۰۳، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات (با امتیاز بازآموزی)، آبان ۱۴۰۳" در تاریخ 2 و 3 آبان 1403 توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در شهر شیراز - مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: شیراز -  مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی  •  کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 2 و 3 آبان 1403



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 15 شهریور 1403

اطلاعات تماس

رئیس کنفرانس: دکتر سید محمد مظلومی

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: wbgp[at]sums.ac.ir

محورهای همایش

1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

  • نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی
  • نقش محیط های دانشگاهی
  • ارتقاء فرهنگ عمومی
  • فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی
  • فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات
  • اخلاق در تولید گندم و غلات سالم
  • فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته
  • فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات
  • فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات
  •  اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند

  • غنی سازی آرد و فراورده های غلات
  • پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها
  • کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان

3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات

4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات

5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات

  • کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها
  • آنزیم ها
  • استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و …
  • روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات
  • عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان
  • روش های کاهش ضایعات نان
  • بسته بندی های نوین
  • بسته بندی های هوشمند

6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران

7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات

  • سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات
  • چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات
  • اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات
  • نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار

8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک

9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات

10- عوامل موثر در تولید  گندم مناسب برای تهیه نان کامل

  • عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و …
  • عوامل بهزراعی و بهنژادی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی کشاورزی، محیط زیست  آبان 1403 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران شیراز


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*