بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » پزشکی و سلامت » همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، دی ۹۹

همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، دی ۹۹

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1399/08/24 ساعت: ۱۵:۰۹         بازدید از این همایش: 1,829 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، دی ۹۹، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، سازمان صنعت،معدن و تجارت خوزستان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، دی ۹۹" در تاریخ 10 و 11 دی 1399 توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، سازمان صنعت،معدن و تجارت خوزستان به صورت آنلاین برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، سازمان صنعت،معدن و تجارت خوزستان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: به صورت آنلاین

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 10 و 11 دی 1399



مهلت ارسال مقاله به همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، دی ۹۹ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  10 آذر 99      30 آذر 99

آخرین مهلت ثبت نام:  15 آذر 99      تمدید شد:   4 دی 99

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر سید محمدعلی نوری

دبیر اجرایی کنفرانس: مهندس غلامرضا محمدی‌پور

تلفن تماس با دبيرخانه: 33367048-061 داخلی 126

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: hficonf99[at]gmail.com

محورهای همایش

1. بهداشت و ایمنی مواد غذایی
2. صنایع غذایی و کنترل کیفیت
3. توریسم غذایی و غذاهای خیابانی
4. خرما و محصولات جانبی
5. صادرات محصولات غذایی به حوزه خلیج فارس
6. فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان خوزستان و جنوب غرب کشور
7. غنی‌سازی و بسته‌بندی مواد غذایی
8. بسته‌بندی مواد غذایی
9. پروبیوتیک‌ها و غذاهای عملگرا
10. میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی و مواد غذایی
11. نانوتکنولوژی و مواد غذایی
12. شیمی و سم‌شناسی مواد غذایی
13. تغذیه و سلامتی


پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  دی 1399 ,کنگره ملی ایران


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*