بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » پزشکی و سلامت » دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲

دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲

سطح برگزاری: بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1402/02/9 ساعت: ۱۷:۲۷         بازدید از این همایش: 5,768 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲" در تاریخ 12 الی 14 مهر 1402 توسط دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در شهر مشهد - مرکز بین المللی همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( مجتمع شهدای سلامت) برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: مشهد -  مرکز بین المللی همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( مجتمع شهدای سلامت)

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش: 12 الی 14 مهر 1402



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲ تمدید شد
  15 تیر 1402      15 مرداد 1402

آخرین مهلت ثبت نام: 31 تیر 1402

اطلاعات تماس

رئیس کنفرانس: دکتر بهرام عین الهی

دبیر کنفرانس: دکتر محمدعلی کیانی

دبیر علمی کنفرانس: دکتر مجید غیورمبرهن

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر حمیدرضا رحیمی

تلفن تماس با دبيرخانه: 38823260-051

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: 2ndNLRHI.cong[at]mums.ac.ir

محورهای همایش

  • فناوری های نوین در تغذیه
  • نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها
  • نقش تغذیه در درمان بیماری ها
  • دستورالعمل و گایدلاین های تغذیه ای
  • سوء تغذیه
  • پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند
  • اتوفاژی و تغذیه
  • روزه داری
  • داده کاوی در تغذیه
  • امنیت غذایی
  • سیاست گذاری تغذیه
  • تغذیه ورزشی با محور سلامت و عملکرد عضله
  • بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • نانوتکنولوژی مواد غذایی
  • سلامت مواد غذایی
  • گاسترونومی در تغذیه

پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  مهر 1402 ,کنگره بین المللی ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.

نظرات کاربران1 دیدگاه

  1. کنگره تغذیه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*