1.روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
2.میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
3.گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
5.غذاداروها و غذاهای فراسودمند
7.ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
8.کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
10.فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
11.تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
12.کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
13.پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
14.محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
15.اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
16.تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
17.شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
18.دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
19.سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم
20.سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
21.بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
22.سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: احسان خسروی فر